De Paşte, pe fondul consumului excesiv de alcool, mai mulţi cetăţeni au provocat scandaluri în judeţ

Jandarmii sătmăreni desfăşoară în permanenţă misiuni de asigurare şi restabilire a ordinii şi liniştii publice pentru prevenirea infracţionalităţii şi stabilirea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

jandarmerie-300x200De sărbători, janadrmii sătmăreni au fost solicitaţi să intervivă pentru aplanarea mai multor conflicte izbucnite în localităţile din judeţul Satu Mare. De exemplu, luni, 21 aprilie a.c, în jurul orei 15.00, jandarmii au fost solicitaţi, să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit pe strada Tătăreştiului din localiatatea Viile Satu Mare.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au procedat la aplanarea conflictului izbucnit şi la identificarea celor implicaţi în scandal. Conflictul a izbucnit pe fondul consumului excesiv de alcool şi a unor neînţelegeri mai vechi. Astfel, trei bărbaţi au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 600 de lei.

Şi la Tătăreşti jandarmii au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit, contex în care un alt bărbat a fost sancţionat.

Pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică pe perioada sărbătorilor pascale, jandarmii au aplicat 29 de sancţiuni contravenţionale dintre care 7 avertismente scrise şi 22 de amenzi în valoare totală de 5.150 lei.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 23, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.