Un tânăr din Berveni a tâlhărit o femeie de 51 de ani şi a fugit

Miercuri, 7 mai, în jurul orei 21.30 poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Carei au fost sesizaţi de către o localnică din Lucăceni despre faptul că o persoană necunoscută de sex masculin a pătruns în locuinţa sa şi ar fi agresat-o.

646x404Oamenii legii sau deplasat de urgenţă la faţa locului, iar în urma discuţiilor purtate cu reclamanta au stabilit faptul că, în timp ce femeia se afla în stradă, în faţa locuinţei sale a observat un bărbat, care i-a pătruns în locuinţă, pe uşa închisă dar neasigurată. Femeia a intrat imediat în locuinţă şi i-a cerut acestuia să părăsească imobilul, bărbatul a refuzat îmbrâncind-o pe femeie, apoi s-a deplasat în altă încăpere a locuinţei de unde a sustras o tabletă. La ieşirea din locuinţă bărbatul a îmbrâncit-o din nou pe proprietară, când aceasta a încercat să-l oprească.

Poliţiştii au stabilit că persoana de sex masculin a fugit prin grădina gospodăriei. S-au desfăşurat activităţi pentru identificarea şi prinderea bărbatului, poliţiştii reuşind la scurt timp prinderea acestuia deşi bărbatul a încercat se sustragă răspunderii penale.

Bănuitul în acest caz este un tânăr de 23 de ani, din localitatea Berveni. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 3000 lei, poliţiştii au găsit tableta într-o fântână din apropierea locuinţei părţii vătămate.

Tânărul este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 8, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.