Un alt suspect de furturi din autoturisme, depistat de poliţişti

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare au depistat în cursul zilei trecute un alt tânăr suspectat de comiterea infracţiunii de furt din autoturisme.

furt autoPoliţiştii au găsit asupra minorului de 17 ani o trusă de unelte profesionale pentru tinichigerie, stabilind în urma anchetei că tânărul furase bunurile dintr-o maşină parcată pe Strada Cibinului şi intenţiona să le valorifice pentru a face rost de bani. Poliţiştii l-au contactat pe proprietarul autoturismului şi i-au restituit bunurile sustrase, înainte ca acesta să constate dispariţia lor şi să reclame furtul.

Minorul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând investigaţiile pentru probarea întregii sale activităţi infracţionale.

O altă minoră, de 16 ani, este anchetată de poliţiştii Postului de Poliţie Supur pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Fata se afla alături de alţi prieteni în locuinţa unui tânăr din Supuru de Jos şi profitând de un moment de neatenţie a sustras dintr-o jachetă un telefon mobil. Bunul a fost recuperat şi restituit tinerei de 14 ani, căreia îi aparţinea telefonul, iar pe numele suspectei s-a întocmit dosar penal.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 14, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.