A fost lansată pagina web de promovare a municipiului Carei, www.visitcarei.ro

Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei și Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi” anunță faptul că a fost lansată pagina web de promovare a municipiului Carei, www.visitcarei.ro.

pagina web1În prezent informațiile de sunt prezentate în două limbi, română și maghiară, urmând ca în scurt timp să fie disponibilă și versiunea în limba engleză. 

Site-ul cuprinde mai multe secțiuni în care este prezentată istoria orașului, a castelului Károlyi, principalele obiective turistice din oraș, spații de agrement, posibilități de cazare și luare a mesei, o listă detaliată și actualizată cu principalele evenimente culturale, trasee turistice din oraș și împrejurimi, o listă cu adrese utile ale principalelor instituții din oraș, centre comerciale, benzinării, posibilități de transport local și județean și multe imagini. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 29, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *