Liturghie arhierească, la Biserica “Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Carei

Prea Sfinția Sa Iustin Sigheteanul, episcopul vicar al Maramureșului și Sătmarului, a oficiat dumincă, 17 februarie, o slujbă religioasă la Biserica “Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Carei.

La slujba religioasă au asistat, alături de numeroși credincioși, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef,vicepreședintele Mircea Govor, prefectul Eugeniu Avram, primarul Careiului, Eugen Kovacs, senatorul Valer Marian, deputații Ovidiu Silaghi și Octavian Petric, fostul deputat Gheorghe Ciocan, consilierii județeni Iosif Pinter, Rodica Maxi, Ioan Viman și Cosmin Bota.

DSC_7827

DSC_7830

PSS Iustin Sigheteanul le-a spus credincioșilor că oficiază pentru prima dată în ultimii 10 ani o slujbă în cel mai vechi lăcaș de cult ortodox din Carei. PSS Iustin Sihgheteanul a promis ca va mai veni la Carei la mijlocul acestui an pentru a sfinți pictura din Catedrala ortodoxă din municipiu. Totodată, PSS Iustin Sigheteanul a promis că va sfinți și altarul de vară al Bisericii ”Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” după ce va fi finalizat.

Episcopul vicar a profitat de ocazie pentru a mulțumi Consiliului Județean Satu Mare, președintelui Adrian Ștef și vicepreședintelui Mircea Govor pentru titlul de Omul anului 2012, primit în urmă cu o săptămână în județul Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 17, 2013. Filed under Spiritualitate. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.