Anvis ROM a deschis oficial o nouă locație de producție în Satu Mare

Specialistul în sisteme antivibraţii din domeniul automotive este unul dintre principalii angajatori din Satu Mare, Anvis ROM S.R.L. a deschis joi, 3 iulie în mod oficial noua locaţia de producţie aflată în Parcul Industrial SUD.

2Societatea şi-a început activitatea în 2003 cu acelaşi profil de activitate ca şi în prezent şi a avut sediul pe strada Fagului nr. 35 pe platforma Autonova. Începând cu anul 2012 conducerea a început acţiunile premergătoare investiţiei. Din iunie 2013 până în aprilie 2014 a fost construită noua fabrică, devenind un model de succes. La deschiderea oficială au participat aproximativ 80 oaspeţi, întâmpinaţi de directorul  Popovici Florin. Felicitări au fost aduse şi de către reprezentantul prefectului  judeţului Satu-Mare, Mircea Ciocan, de Peşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, respectiv de primarul oraşului Satu Mare, Dorel Coica.

1În prezent, Anvis ROM este cu cei 202 angajaţi unul din principalii angajatori din oraşul Satu Mare. Când s-a lansat producţia în februarie 2003, lucrau 26 de angajaţi. În anii următori compania a crescut în mod continuu. Prin construirea fabricii noi, suprafaţa de producţie s-a extins la circa4.260 de metri pătraţi.„Vom consolida şi pe viitor această locaţie“, subliniază Popovici Florin. Compania a produs în anul 2013 aproximativ 19.980.000 piese pentru industria auto având clienţi precum grupul Renault, VW, Audi, Porsche şi Daimler. Acum câțiva ani, compania a fost desemnată de către Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii ca fiind una dintre cele mai de succes firme la nivel naţional, ultima dată chiar în 2013. „Suntem mândri de această recunoaștere. Ea demonstrează importanţa locaţiei pentru regiunea din care face parte“, afirmă Popovici Florin.

3

4

5Fabrica se implică şi la nivel social pentru regiunea din care face parte prin organizarea în fiecare an de activităţii pentru protejarea mediului „Let’s do it Romania!” şi prin parteneriatul cu Universitatea Tehnica Cluj, prin care se organizează anual practica de vară pentru studenţii de la facultăţile universităţii.

În prezent, fabrica are o suprafaţă totală de circa 9.300 de metri pătraţi, din care 8.100 de metri pătraţi zonă producţie și anexe relaționate cu producțiaşi 1200 de metri pătraţi birouri şi spaţiu administrativ.

6

7

8

9

10

11

12Grupul Anvis operează la nivel global. Fie suspensii de motor, de transmisie și de șasiu sau suspensie de țeavă de eșapament și amortizoare de vibrație, piesele Anvis sunt montate pe majoritatea tipurilor de mașină. Domeniul principal de activitate este dezvoltarea sistemelor antivibrație – sisteme de izolare a pieselor vibratoare din autovehicule. Grupul are vânzări de peste 300 milioane de euro în 13 locații din lumea întreagă. Clienții sunt cei mai importanți producători de automobile, și anume VW, BMW, Mercedes, Renault-Nissan, Audi, Porsche, MAN, ZF Sachs și mulți alții. Expertiza AnvisGroup se extinde și la sectorul industriei de căi ferate. În 2013, grupul Anvis a fost preluat de către Tokai Rubber Industries (TRI). TRI este un lider mondial pe sectorul tehnologiei vibrațiilor auto.

Anvis ROM este producător de piese antivibrație pentru industria auto, cu o cifră de afaceri de 31,8 milioane de euro în 2013, 202 angajaţi la care se vor mai adăuga încă 100 în anul următor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 3, 2014. Filed under Afaceri. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.