Absolvenții promoției 2014 se pot înscrie în baza de date a AJOFM Satu Mare dacă doresc să se angajeze

Absolvenții promoției 2014 care nu doresc să urmeze o formă de învățământ superioară sunt așteptați la AJOFM Satu Mare să se înregistreze în baza de date pentru a beneficia de sprijin în vederea angajării.

bac2013v_13496500_53090100Tinerii care au absolvit în acest an o formă de învățământ și sunt în căutarea unui loc de muncă se pot înregistra în baza de date a agenției dacă au minim 16 ani, și care într-o perioadă de 60 de zile de la absolvire nu au reușit să se încadreze în muncă potrivit pregătirii profesionale.

Pentru a se înregistra în baza de date a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare sau la punctele de lucru din localitățile Ardud, Carei, Tășnad, Negrești-Oaș trebuie să prezinte următoarele documente:

– actul de identitate, în original și copie;

– actele de studii și calificare, în original și copie/adeverință eliberată de instituția de învățământ cu precizarea ”absolvent” data absolvirii/sesiune;

– adeverință medicală, din care să rezulte că este apt de muncă sau are eventuale restricții medicale.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 7, 2014. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.