Cristian Diaconescu și-a lansat la Satu Mare din partea PMP candidatura la președinția României

În după amiaza zilei de joi, 10 iulie, Cristian Diaconescu candidatul Partidului Mișcarea Populară și-a început la Satu Mare campania pentru alegerile prezidențiale. Acesta a venit la Satu Mare însoțit de președintele PMP, Elena Udrea, secretarul general al PMP, Gelu Vișan, senatorul și președintele PMP Maramureș, Ciprian Rogojan, președintele PMP Bistrița, Geea Balaszy, șeful campaniei electorale Claudiu Palage și alți membrii din conducerea PMP.

DSCN0353

DSCN0332În deschidere s-a intonat Imnul de Stat al României, apoi președintele Organizației PMP Satu Mare, dr. Laura Bota a spus că este o onoare pentru organizația din Satu Mare să găzduiască lansarea candidaturii lui Cristian Diaconescu pentru cea mai înaltă funcție în stat, sperând că aceasta va fi de bun augur pentru tot parcursul campaniei. A fost invitată la microfon președintele PMP, Elena Udrea, care a mulțumit celor prezenți în sală care în calitate de membri PMP au contribuit la rezultatele obținute în campanie care nu pot fi nesocotite în condițiile în care PMP a apărut recent și este în construcție și reorganizare. PMP trebuie să se consolideze în același timp să atragă noi membri și simpatizanți. Organizațiile PMP Satu Mare și Bistrița au un mare potențial, urmând să corecteze ceea ce nu a fost bine, mobilizându-se mai intens în direcția realizării obiectivelor propuse.

DSCN0351Elena Udrea și-a continuat discursul afirmând că pe scena politică PNL și PDL încearcă să-și mascheze eșecul. ”Noi vrem ca partidele de dreapta să se strângă în jurul PMP-ului, de aceea nu vom fuziona cu nimeni dar nu ne opunem unei colaborări în turul doi sperând că Cristian Diaconescu va ajunge fiind un om de valoare. De aceea vom face alegeri în toate organizațiile până în luna august, mai ales în cele ce au obținut un scor sub 2%, să fie aleși cei care vor să conducă și pot fi credibili în fața electoratului”. Lidera PMP a continuat spunând că este important ca formațiunea să aibă un candidat propriu, dar și o colaborare mai bună și cu celelalte partide. ”Nu ne simțim excluși. Avem două obiective majore, să intrăm în turul doi iar în 2016 să fim cel mai puternic partid de dreapta din România.Oameni buni sunt peste tot să-i chemăm să vină la noi. Cât timp voi conduce eu partidul nu va impune nimeni nimic de la București”, a spus în încheiere Elena Udrea.

DSCN0329Luând cuvântul, Cristian Diaconescu a spus că a vizitat câteva societăți economice de pe platforma industrială sătmăreană și a constatat cu satisfacție că aici se face producție de calitate din care 90% este pentru export, iar forța de muncă are o calificare superioară, ceea ce l-a făcut să se simtă mândru că este român și că la Satu Mare se lucrează serios, constituind o parte din economia națională. ”Mă bucur că am plecat de la PSD, nu doresc să fiu simpatic vreau să fiu sincer, vrem o țară dreptă, un stat de drept, cu instituții de la care cetățenii să ceară protecție. Țara este la răscruce, vor fi ca de fiecare dată învinși și învingători”.

În încheierea evenimentului, Laura Bota a spus că PMP este pentru un stat de drept, pe care partidul dorește să îl apere, de aceea îl vom susține pe Cristian Diaconescu. ”Cristian Diaconescu este pentru noi cel mai bun candidat și suntem mândri că și-a început campania aici la Satu Mare”. La sfârșit participanții au fost invitați să semneze listele pentru susținerea candidaturii lui Cristian Diaconscu la președinția României.

DSCN0359

DSCN0358

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 10, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.