Victor Ponta: Mi-am lansat candidatura alături de oameni ce reprezintă România adevărată

Premierul Victor Ponta le-a mulţumit, la Craiova, membrilor PSD reuniţi în şedinţa Consiliului Naţional în care şi-a anunţat decizia de a candida la funcţia de preşedinte al României, pentru încredere şi susţinere, el mulţumindu-le totodată lui Ion Iliescu şi Adrian Năstase, absenţi de la şedinţă.

ponta_11__70909000“Trebuie să spun câteva cuvinte şi despre dumneavostră, despre partidul meu, despre partidul căruia îi datorez toată cariera mea politică, de preşedinte al TSD, vicepreşedinte al celui mai mare partid din România, ministru şi prim- ministru şi vreau să vă mulţumesc pentru toată încrederea şi tot ceea ce aţi făcut până acum pentru mine. Vreau să le mulţumesc şi celor care nu sunt azi aici, şi lui Ion Iliescu şi lui Adrian Năstase vreau să le mulţumesc”, a spus Ponta.

El a arătat că a fost întotdeauna mândru că este membru al PSD şi că a încercat întotdeauna să îi facă pe social-democraţi să fie mândri de persoana sa. “Vreau să vă mulţumesc în mod special pentru faptul că în 2010 nu v-aţi speriat că sunt prea tânăr sau prea neexperimentat sau că vorbesc prea mult sau prea puţin. Aţi avut încredere în 2010, m-aţi ales într-un moment greu pentru partid şi împreună cu Liviu Dragnea, căruia îi mulţunmesc, am făcut o echipă formidabilă pentru PSD, am câştigat toate alegerile de atunci încoace”, a mai spus Ponta.

El a mai arătat că vrea să fie un alt fel de preşedinte al României. “Asta înseamnă să nu vă aşteptaţi să-mi scot insigna şi s-o dau celui mai mic dintre dumneavostră pe care vreau eu să vă conducă în continuare. Să nu vă aşteptaţi să filmez un mesaj de adio la perdeluţă, să fac un alt partid pentru mine sau pentru favorite. Să nu vă aşteptaţi la lucrurile astea fiindcă nu voi face niciunul din ele”, a mai spus Ponta.

Mediafax.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 29, 2014. Filed under Național, Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.