Marșul de Ziua Internațională a Bolilor rare, la cea de-a treia ediție

Asociația Werdnig Hoffman Carei și Direcția de Cultură Carei, cu sprijinul instituțiilor de învățământ din municipiu și al Poliției Municipiului Carei, organizează un marș cu ocazia Zilei Internaționale a Bolilor Rare, miercuri 27 februarie 2013, de la ora 12.30.

Traseul marșului va fi Parcul Kossuth – Castelul Karolyi, coloana oprindu-se pentru un minut și în fața Primăriei Carei.

Marșul se află la cea de a treia ediție în municipiul Carei. Obiectivul principal al Zilei Internaționale a Bolilor Rare este acela de a sensibiliza publicul larg şi factorii de decizie cu privire la bolile rare şi impactul acestora asupra vieții pacienților.

Organizatorii marșului, Vereș Robert și Bogdan Georgescu, invită toți careienii să participe la acest marș de solidaritate cu persoanele care suferă de bolile rare.

Marșul va fi urmat de o Masă Rotundă și o discuție liberă despre bolile rare la care vor participa și medici, psihologi și oameni de cultură, care va avea loc de la ora 13.30 în Sala de Expoziții a Castelului.

boli rare afis final

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 20, 2013. Filed under Sănătate. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.