A.J.O.F.M. Satu Mare organizează pe 26 septembrie Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

În data de 26 septembrie 2014, se va desfășura la nivel național Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. În județul Satu Mare acest eveniment va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor. Acțiunea va începe la ora 8.00 cu primirea agenților economici, iar deschiderea oficială va avea loc la ora 9.00.

DSC00239Bursa este considerată o măsură activă care vine în sprijinul celor două componente ale pieței muncii, persoane în căutarea unui loc de muncă, respectiv agenți economici care doresc o selecție riguroasă a personalului pe care doresc să-l angajeze.

La această bursă mulți tineri pot să-și găsească un loc de muncă, să încheie un contract de ucenicie sau un contract de stagiu pentru cei cu studii superioare.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare a și început pregătirile pentru organizarea Bursei. În acest scop invită toți agenții economici care au locuri de muncă vacante sau care au posibilitatea de a crea locuri de muncă să le comunice agenției, astfel încât un număr cât mai mare de absolvenți să se poată angaja.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 26, 2014. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *