Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc pe 26 septembrie

În data de 26 septembrie 2014 se va desfășura la nivel național bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. La Satu Mare, evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor.

bursaAcțiunea va începe la ora 8.00 cu primirea agenților economici, iar deschiderea oficială va avea loc la ora 9.00. Bursa este considerată o masură activă care vine în sprijinul celor două componente ale pieței muncii, persoane în căutarea unui loc de muncă, respectiv agenți economici care doresc o selecție riguroasă a personalului pe care doresc să-l angajeze.

La această bursă mulți tineri pot să-și găsească un loc de muncă, să încheie un contract de ucenicie sau un contract de stagiu pentru cei cu studii superioare. Toți agentii economici care au locuri de muncă vacante sau care au posibilitatea de a crea noi locuri de muncă sunt rugați să le comunice în continuare agenției. Până în prezent 14 agenți economici au comunicat existența a 90 de noi locuri de muncă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 9, 2014. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.