Bărbat rătacit prin pădurea din Orașu Nou, găsit de jandarmi

Luni, 8 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, forțele de ordine au fost solicitate prin intermediul unui apel la numărul unic de urgenţă 112, să intervină pentru găsirea unui bărbat care s-a rătăcit în pădurea comunei Orașu Nou.

ratacit_in_padure-34403După primirea apelului, oamenii legii și pădurarul zonei au pornit în căutarea bărbatului rătacit trecând la scotocirea pădurilor din zonă.

După aproximativ două ore de căutări, oamenii legii l-au găsit pe bărbatul în vârstă de 60 de ani în stare de sănătate bună, dar foarte speriat din cauză că nu ştia unde se află. Jandarmii l-au condus în siguranţă acasă, bărbatul adresându-le mulţumiri oamenilor legii pentru promptitudinea de care au dat dovadă!

Reamintim cetăţenilor că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul jandarmilor şi că intervenţia acestora poate fi solicitată şi prin apelarea  numărului unic de urgenţe – 112.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 9, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.