Compania de transport aerian Ryanair Irlanda angajează însoțitori de zbor și stewarzi

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare prezintă oferta de locuri de muncă a companiei de transport aerian Ryanair Irlanda, însoțitori de zbor și stewarzi.

ryanairExperiența în domeniu nu este necesară, aplicanții selectați după interviu vor face un curs organizat de angajator pentru care există mai multe variante de plată:

Se plătesc 299 euro înainte de începerea cursului iar restul până la suma de 2649 euro după terminarea acestuia, iar dacă nu se termina cursul cu succes nu se plătește nimic. Sau se plătesc 2049 euro înainte de începerea cursului.

Aplicanții care termină cursul cu succes primesc o primă de 1200 de euro, primă pe care nu o returnează dacă mențin contractul de muncă cel puțin un an.

Aplicanții trebuie să aibă înălțimea cuprinsă între 1,57 și 1,85 m, trebuie să știe să înoate bine și să dețină pașaport valabil, să fie pregătiți să facă față unor situații/persoane solicitante. Este necesară o personalitate deschisă și prietenoasă către ceilalți.

Este necesară cunoașterea limbii engleze scris și vorbit fluent. Salariul net lunar este cuprins între 1.000 și 1.400 de euro. Programul este flexibil, viața socială deosebită, călătorii și oportunități remarcabile de promovare.

Se lucrează în cicluri (5 zile de lucru, 2 zile libere), o săptămână în primul schimb și o săptămână în schimbul următor. Mai multe detalii se găsesc pe www.crewlink.ie.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 25, 2014. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *