INCREDIBIL: Sume enorme pentru pariuri pe bolnavii de cancer. Cum decurge operaţiunea macabră

Cunoştinţe, membri ai familiilor, până şi infirmierele pariază sume enorme, de pâna la 1 miliard de dolari taiwanezi (aproximativ 30 de milioane de USD) pe viaţa, sau mai bine zis pe moartea bolnavilor de cancer, în oraşul Taichung, din Taiwan.

hospital_8a3fbb7e58Taichung, al treilea oraş ca mărime din Taiwan, a devenit recunoscut în ultima perioadă “pentru dezvoltarea afacerii pariurilor într-o direcţie macabră”, după cum notează presa occidentală.
O stradă din Taichung chiar a căpătat numele neoficial de “strada pariurilor pe moarte” din cauza numeroaselor locuri unde se pot plasa astfel de pariuri morbide, conform revistei Next din Taipei. Cei care pariază îi vizitează pe bolnavi la spital înainte pentru a vedea “marfa”, deoarece ei pot pierde în totalitate suma pariată dacă bolnavul moare cu o lună mai târziu decât au pariat, dar pot să câştige de trei ori suma depusă dacă “pronosticul” lor se adevereşte!

Citiţi mai mult: INCREDIBIL: Sume enorme pentru PARIURI pe BOLNAVII de cancer. Cum decurge OPERAŢIUNEA MACABRĂ – Panorama > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/incredibil-sume-enorme-pentru-pariuri-pe-bolnavii-de-cancer-cum-decurge-operatiunea-maca-1025764.html#ixzz2M5tdWPJ5

EVZ.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 27, 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.