Primăria va distribui doar după 5 ianuarie 2015 alimentele pentru persoanele din familii defavorizate

În cadrul ultimei conferințe de presă susținute în acest an, primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica alături de Adrian Bălaj, directorul Serviciului Public de Asistenţă Socială (SPAS) Satu Mare, a anunțat că ajutoarele constând în alimente distribuite de către Guvernul României și UE persoanelor din familii defavorizate, vor fi distribuite în Satu Mare doar cu data de 5 ianuarie 2015.

IMG_0005Primarul a precizat că s-a dorit distribuirea acestor ajutoare înainte de Sărbători, însă amânarea ține de faptul că în județul Satu Mare au ajuns până în prezent mai puțin de 10% din necesarul solicitat.

Pe liste sunt cuprinse până în prezent 7.290 de persoane care au primit înștiințarea prin poștă, la care se adaugă încă 150 de persoane pe liste suplimentare. Cei ce se consideră îndreptățiți să primească alimente să vină să se înscrie pe liste.

În încheiere primarul a subliniat că alimentele ce vor fi distribuite sunt de bună calitate, având termen de garanție un an.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 19, 2014. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.