Antonescu vrea să interzică prin Constituţie revenirea în politică a foştilor preşedinţi

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că se gândeşte la varianta în care, prin Constituţie, să fie impusă interdicţia pentru foştii şefi de stat de a se mai întoarce în viaţa politică, prevedere care să consolideze imparţialitatea celui care ocupă poziţia de preşedinte al României.

criiiin_62449600"Cred de principiu că nu ar fi rău ca la un moment dat să se aşeze, dacă nu la nivelul legii, dar măcar ca o cutumă, ca cine a ajuns o dată preşedinte al României să considere asta vârful şi capătul carierei sale politice, cumva după maniera americană, pentru că nimeni n-a văzut un preşedinte al SUA care după aceea să fie din nou senator, deputat, să se lupte acolo pentru o nouă candidatură. (…) "
 
citeste mai mult pe http://www.realitatea.net/antonescu-vrea-sa-interzica-prin-constitutie-revenirea-in-politica-a-fostilor-presedinti_1122925.html#sthash.xGbarlfx.dpuf
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că se gândeşte la varianta în care, prin Constituţie, să fie impusă interdicţia pentru foştii şefi de stat de a se mai întoarce în viaţa politică, prevedere care să consolideze imparţialitatea celui care ocupă poziţia de preşedinte al României. – See more at: http://www.realitatea.net/antonescu-vrea-sa-interzica-prin-constitutie-revenirea-in-politica-a-fostilor-presedinti_1122925.html#sthash.xGbarlfx.dpuf

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 28, 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.