A fost constituită comisia de verificare a tuturor ocoalelor silvice şi fondurilor de vânătoare din judeţul Satu Mare

La iniţiativa prefectului Eugeniu Avram, printr-un ordin emis în data de 28 februarie, a fost constituită Comisia mixtă de control pentru verificarea legalităţii şi funcţionării tuturor ocoalelor silvice respectiv a fondurilor de vânătoare private de pe raza judeţului Satu Mare.

itrsvComisia este alcătuită din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului, Inspectoratului Teritorial pentru Regim Silvic şi Vânătoare şi Oficiului Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară.

Demersul prefectului a fost motivat de numeroasele memorii şi sesizări primite precum şi a materialelor publicate de mass-media locală privind unele aspecte ilegale care s-ar înregistra în modul de constituire a unor ocoale silvice private, exploatarea materialului lemnos pe raza judeţului dar şi funcţionării unor fonduri de vânătoare.

Tematica şi modul de acţiune al comisie au fost stabilite în cadrul unei şedinţe convocate de către prefectul Eugeniu Avram cu toţi factorii responsabili, la care a participat şi Daniel Coraş, inspectorul şef al ITRSV Oradea, în subordinea căruia se află activitatea din judeţului Satu Mare. La finalizarea acţiunilor de verificare se va înainta prefectului un raport cu rezultatele şi măsurile legale dispuse.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 1, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.