Tinerii din Forța Civică Satu Mare, printre vestitorii primăverii în orașul nostru

Cu ocazia zilei de 1 martie, membrii Organizației de Tineret Forța Civică Satu Mare au dorit să facă o bucurie reprezentantelor sexului frumos din municipiul nostru.

Conform tradiției românești, data de 1 martie este marcată de mărțișor, simbolul care anunță sosirea primăverii. Acesta a fost un prilej nemaipomenit pentru a surprinde și a bucura mamele, soțiile, bunicile, elevele și studentele, într-un cuvânt, femeile din orașul nostru.

Coordonați de Raluca Cherecheș, secretarul general al OT FC, tinerii au fost prezenți în această după-amiază în mai multe locații din municipiul Satu Mare, printre care Bulevardul Vasile Lucaciu, Pasajul Corneliu Coposu, Piața Libertății și Centrul Nou, unde au avut grijă să ofere un zâmbet și o urare caldă, alături de un mărțișor, doamnelor și domnișoarelor. „Inițiativa a pornit în cadrul unei ședințe, când am hotărât să le facem o bucurie sătmărencelor oferindu-le mărțișoare, un bun prilej de a le aduce astfel o mică bucurie în suflete”, a declarat pentru actualitateasm.ro Raluca Cherecheș. Cei care au făcut posibilă această acțiune au fost Mihai Huzău, președintele OT FC Satu Mare, Raluca Cherecheș, Liviu Pop, Alexandru Șuta, Lorin Cosma, Emil Șuhani, Ovidiu Robotin și Marin Gava.

Inițiativa Organizației de Tineret Forța Civică Satu Mare s-a bucurat de un real succes și dorim să mulțumim pe această cale pentru entuziasmul cu care ne-ați întâmpinat și să vă urăm o primăvară frumoasă!

DSC_0020

DSC_0023

DSC_0025

DSC_0027

DSC_0039

DSC_0040

DSC_0042

DSC_0046

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 1, 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to Tinerii din Forța Civică Satu Mare, printre vestitorii primăverii în orașul nostru

  1. Salutare tuturor. Impresia cu care raman dupa ce am citit pe-aici e ca pe net nu te poti plictisi, in plus poti gasi chiar si intamplator(ca mine) informatii interesante, utile. Pentru ca munca voastra e apreciata, dati-i inaite! Multa bafta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.