Vasile Fușle jr. va arbitra la Cupa Mondială Feminină de Judo din Austria

Vasile Fușle jr., de la CSM Satu Mare, va arbitra în cadrul Cupei Mondiale Feminine de Judo, competiție ce se desfășoară  în perioada 14-15 februarie la Oberwart, în Austria. Sportivul nostru participă la Cupa Mondială din Austria ca reprezentant al României, fiind delegat să arbitreze din partea Federației Române de Judo.

Vasile Fusle jr.Acesta se va deplasa împreună cu o parte din Lotul național feminin de senioare al României. „Sunt foarte multe puncte puse în joc care vor conta pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016. Din acest an și arbitri, la fel ca și sportivii, vor fi evaluați. Va fi un clasament Ranking list unde arbitri vor obține punctaje și calificative”.

Vasile Fușle jr. este unul dintre cei mai apreciați sportivi și arbitri atât la nivel național cât și internațional. Prestația este foarte bine văzută de către specialiști, motiv pentru care este delegat să arbitreze la competiții sportive de înaltă ținută.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 12, 2015. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *