7 semne că ești dependentă de iubitul tău și îl sufoci. Află unde greșești!

O relație reușită se bazează pe încredere și iubire, ceea ce înseamnă că partenerii trebuie să colaboreze și să se sprijine reciproc, dar cât de dependentă ești de iubitul tău?

cupluNimeni nu s-a născut învățat și în mod sigur nu vom afla niciodată anumite răspunsuri, totul depinde doar de experiența pe care o trăim fiecare în parte. Unele persoane sunt dependente emoțional, în timp ce altele nu își pot exprima sentimentele. Există totuși o linie subțire între a iubi pe cineva și a fi dependentă de acea persoană.

Iată 7 semne care îți arată că ești dependentă de iubitul tău:

1. Nu îi acorzi suficient spațiu

Vrei să fii mereu în preajma iubitului tău, să petreceți cât mai mult timp împreună și insiști să te însoțească oriunde, chiar dacă vrei să faci doar câteva cumpărături pentru casă? Trebuie să înțelegi că bărbații au nevoie de spațiu, iar dacă te comporți în acest fel, în mod sigur iubitul tău își va dori să fugă cât mai departe de tine.

2. Vrei să vorbești cu el ore în șir

Dimineața îl suni sau îi dai foarte multe mesaje în timp ce te îndreptți spre muncă, la prânz îl asaltezi cu telefoane și mesaje și vrei să afli ce face în momentul respectiv, iar seara nu te mai saturi să îi auzi vocea și să îi povestești tot ce ai făcut în ziua respectivă? Află că iubitul tău se poate sătura de conversațiile cu tine. Poate că la începutul relației va fi dornic să comunicați cât mai des, dar trebuie să înțelegi că acest lucru nu trebuie să devină un obicei care nu va face altceva decât să îl sperie și să se gândească la despărțire.

3. Nu ai o viață personală

Nu ai foarte mulți prieteni și vrei să îți petreci timpul doar în compania lui? Trebuie să înțelegi că bărbaților le plac femeile independente, iar iubitul tău în mod sigur nu va fi încântat să afle că tu nu ai altceva de făcut, în afară de a-ți petrece timpul doar cu el. Acest lucru poate deveni extrem de obositor pentru el și în mod sigur se va gândi cum sa scape mai repede de tine.

4. Crezi că toată lumea are o influență proastă asupra lui

Recunoaște, de fiecare dată când iubitul tău se înțelege foarte bine cu cineva sau petrece prea mult timp în compania prietenilor, tu nu faci altceva decât să critici acele persoane și să îi spui că au o influență proastă asupra lui. Probabil că are câțiva prieteni de la care nu poate învăța mare lucru, dar nu trebuie să lansezi acuzații la adresa lor, pentru că iubitul tău în mod sigur va fi deranjat de atitudinea ta.

5. Ești mereu „neajutorată”

Bărbaților le place să fie de ajutor, dar asta nu înseamnă că trebuie să ai în permanență nevoie de intervenția iubitului tău. Dacă îi ceri ajutorul, se va oferi cu cel mai mare drag să te ajute, dar dacă devine un obicei, în mod sigur iubitul tău se va sătura să îți stea la dispoziție.

6. Crezi că orice femeie reprezintă o amenințare pentru relația voastră

Te comporți ciudat de fiecare dată când vă aflați în prezența altor femei și consideri că oricare din ele poate fi o amenințare pentru relația voastră? Nimic mai neatrăgător! Iubitului tău în mod sigur nu îi va plăcea să observe cum îți pierzi încrederea în tine de fiecare dată când ești în „competiție”. Trebuie să îi dovedești că nimic nu te poate pune „pe fugă”.

7. Îl acuzi mereu de infidelitate

Nu există moment să nu îl intrebi unde a fost, cu cine a vorbit la telefon, de ce nu a avut timp să îți răspundă la mesaje sau unde are de gând să plece, ba, mai mult, îl acuzi și de infidelitate? Află că iubitului tău în mod sigur nu îi place să fie controlat și verificat la fiecare pas, iar dacă continui în acest mod, nu este de mirare dacă el va pune punct relației.

Ele.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 24, 2015. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.