Incident la Ciumești. Un bărbat a fost accidentat mortal în timp ce lucra cu beton armat

spital-carei1La data de 23 februarie a.c., în jurul orelor 19.30, poliţiştii Secţiei Petreşti  au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că o persoană de sex masculin ar fi fost rănită în timp ce efectua lucrări la o reţea de canalizare din localitatea Ciumeşti, respectiv la armarea cu beton a gropii unei staţii de pompare.

Din verificările efectuate la faţa locului s-a constatat că Vasile M. în vârstă de 47 de ani se afla la baza unei gropi şi verifica cofragul din fier beton, moment în care, o bucată din peretele gropii s-a desprins şi l-a surprins.

Bărbatul a fost scos de către colegii lui şi a fost transportat la Spitalul Municipal Carei pentru acordarea îngrijirilor medicale, unde în urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că bărbatul a suferit multiple leziuni. Din nefericire persoana a decedat ulterior. Oamenii legii au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 24, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *