La Colegiul Tehnic Unio – Traian Vuia va avea loc ”Cupa albastră la fotbal”

Data de 2 aprilie a fost desemnată Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului începând din anul 2007 de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite.  În jurul acestei date, în toată lumea, organizațiile care susțin și promovează persoanele cu tulburare din spectrul autist, desfășoară acțiuni menite să conștientizeze populația asupra problematicii autismului, tulburarea respectivă atingând 1 din 68 de persoane conform celor mai recente studii ale Centrului pentru Prevenirea și Controlul Maladiilor din Atlanta, SUA.

fotbalOrganizațiile din România se aliază campaniei internaționale de promovare în variate moduri. În acest an susținătorii acestei cauze din Satu Mare, au optat la o modalitate deosebită de a celebra Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului prin desfășurarea unei competiții sportive de fotbal. Competiția va avea loc marți, 7 aprilie de la ora 16.00 la Colegiul Tehnic Unio-Traian Vuia.

Scopul manifestării este strângerea de fonduri prin donații în vederea achiziționării unei table interactive pentru copiii cu tulburare din spectrul autist.

Echipele participante:

1. Echipa Consiliului Județean Satu Mare

2. Echipa Primăriei Satu Mare

3. Echipa Inspectoratului Scolar Judetean Satu Mare

4. Echipa Inspectoratului Judetean de Politie Satu Mare

5. Echipa Presei

6. Echipa Liceului Teologic Ortodox ,,Nicolae Steinhardt”Satu Mare

7. Echipa Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectiei Sociale Satu Mare

8. Echipa Ferometal

9. Echipa Studenții

10. Echipa Steaua

Selecționarea câștigătorilor se va face prin prin eliminări directe. Premiul I va consta într-un tricou cu autograful fotbalistului Florin Gardoș.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 6, 2015. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.