Incendiu de proporții la o brutărie din Carei din cauza unui scurtcircuit electric

În seara zilei de 5 aprillie, în jurul orei 21.20, I.S.U. ”Someș” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la brutăria Korodi din municipiul Carei, situată pe strada Cimitirului. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Secţiei de Pompieri Carei, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

incendiu-1-careiForţele de intervenţie ajunse la faţa locului au constatat că ardea acoperişul societăţii de producţie şi panificaţie, cu pericol de propagare la întreaga clădire şi mai ales la proprietăţile învecinate. A ars acoperişul brutăriei pe o suprafaţă aproximativă de 200 metri pătrați şi s-au degradat două autoutilitare, pereţii încăperii, tavanul fals, pe o suprafaţă aproximativă de 170 metri pătrați şi instalaţia de panificaţie.

La locul intervenţiei s-a deplasat şeful Centrului Operaţional, locotenent-colonel Constantin Ganea, care a preluat comanda intervenţiei. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. Din fericire, nu au existat persoane rănite.

(Foto: buletindecarei.ro)

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 6, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *