Semnal important de coagulare a mișcării patronale din România

Conform celor stabilite în întâlnirea din luna ianuarie 2015, Camera de Comerț și Industrie a României și Uniunea Națională a Patronatului Român au semnat marți, 7 aprilie 2015, un protocol de colaborare cu scopul de a susține și de a promova interesele mediului de afaceri din România la nivel local și național.

IMG_0271“Camera de Comerț și Industrie a României are o deschidere deosebită către un astfel de demers ce marchează în mod eficient și concret cooperarea cu mediul de afaceri, în special cu cel privat românesc”, a declarat dl. Mihai Dărăban, Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României.

Semnarea acestui Protocol de Colaborare reprezintă un semnal puternic la nivel național și județean pentru mediul de afaceri de coagulare a mișcarii patronale din Romțnia.

“Reprezentăm împreună interesele mediului de afaceri din România și împreună cu Camera de Comerț și Industrie a României vom reuși să regândim și să dăm o nouă dimensiune reprezentării mediului privat din România”, a subliniat dl. Ioan Lucian, Președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român.

În acest context, Președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român a lansat invitația dlui. Mihai Dărăban, Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României de a fi partener în organizarea “Forumului Patronatelor din România”, cea mai largă platformă de dialog real adresată tuturor patronilor și structurilor patronale din România.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 8, 2015. Filed under Național. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.