Autorii a trei infracțiuni de furt au fost depistați de polițiști

În cursul zilei de ieri, un poliţist din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, care se afla în timpul liber a identificat o persoană bănuită de comiterea infracţiunii de furt.

furt_autoPoliţistul a observat o persoană de sex masculin care ar fi sustras bunuri dintr-un autoturism care era parcat pe strada Martirilor Deportaţi din municipiul Satu Mare, iar imediat după comiterea faptei persoana a luat-o la fugă. Poliţistul a acţionat imediat şi a alergat după aceasta, reuşind prinderea sa. În urma identificării efectuate s-a stabilit că este vorba despre Levente P., de 24 de ani. Prejudiciul cauzat prin sustragerea bunurilor din autoturismul care aparţinea lui Cristian S., este de aproximativ 500 lei, acesta fiind recuperat integral şi predat părţii vătămate.

La sfârşitul lunii martie poliţiştii din Hodod au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 61 de ani, din judeţul Cluj, care reclama faptul că în perioada 2012-2015 din locuinţa părintească situată pe raza localităţii Lelei, judeţul Satu Mare i-au fost sustrase mai multe bunuri. Imobilul nu era locuit. Poliţiştii au desfăşurat activităţi specifice de identificare şi prindere a autorilor, astfel că în cursul zilei de ieri au identificat 2 persoane, Ildiko E. Şi Alexandru S. , care ar fi sustras din incinta imobilului două atelaje din lemn, unelte agricole, unelte de construcţii, materiale de construcţii din fier şi lemn, o sobă de gătit metalică, articole sanitare, cauzând un prejudiciu de 2000 lei.

Şi poliţiştii din Tarna Mare au identificat un bărbat care este bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt, comisă în cursul lunii martie a.c. peraza localităţii Valea Seacă Din cercetările efectuate s-a stabilit că  Mihai P. ar fi sustras un număr de 27 bucăţi plăci azbociment, bunuri care aparţineau lui Traian O. Prejudiciul cauzat fiind de 1200 lei.

În cele trei situaţii menţionate s-au întocmit dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, persoanele fiind cercetate în stare de libertate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 9, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *