Infrastructura rutieră din Nord-Vest va fi îmbunătățită cu 600 kilometri de drumuri

În sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ a avut loc luni, 20 aprilie, o conferinţă de presă susţinută de conducerile Judeţului Satu Mare şi membrii Consiliului pentru Dezvoltare Regională.

DSC_0080În cadrul reuniunii s-a dat startul unui proiect de infrastructură rutieră din Regiunea de Nord-Vest. Şefii Consiliilor Judeţene din Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Sălaj şi Cluj-Napoca, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef şi de membrii CDR-ADR Nord-Vest au implementat un proiect strategic în vederea îmbunătăţirii infrastructurii rutiere din această regiune a ţării.

Planul constă în mai multe tronsoane de drumuri care vor forma o rută interregională pe raza a şase judeţe. Directorul general al ADR, Marcel Boloş a precizat că, pe lângă banii pentru infrastructură rutieră, este alocat un buget şi pentru partea de eficienţă energetică.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, a vorbit despre tronsoanele de drumuri de pe raza judeţului Satu Mare. Proiectul de infrastructură rutieră va impune costuri în valoare totală de peste 204 milioane de euro, iar membrii CDR-ADR prezintă pe hârtie peste 600 de kilometri de drumuri judeţene.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 20, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.