O nouă premieră a Teatrului de Păpuși Brighella, spectacolul ”Așează-te masă!”

Ultima premieră a acestei stagiuni prezentată de Teatrul de Păpuși Brighella este spectacolul ”Așează-te masă!”, în regia lui Nagy Regina. Decorul și păpușile sunt semnate de Bodor Judit, iar muzica de Szátvári Csaba. Distribuția: Bandura Tibor, Nagy Anikó, Bandura Emese și Nagy Tamás. Premiera a avut loc pe data de 22 aprilie, în sala studio Ács Alajos a Teatrului de Nord Satu Mare.

TeruljA fost odată ca niciodată un croitor care avea o sumedenie de copii și pe deasupra mai avea și o soție rea de gură… Ei, întristat și mâhnit mai era săracul căci nu știa ce să facă, încotro să plece ca să-și poată hrăni familia. Iar apoi, ce se gândi el într-o zi!… Și-a pus traista-n gât și a pornit spre oraș să ne caute și să ne povestească soarta lui mizerabilă… copiii plâng, nevasta se ceartă… Ei, atunci eu, mi-am dat una peste cap și uite că mi-a și venit o idee. Vai, mare a fost bucuria sărmanului croitor, am bătut palma și am petrecut pe cinste. Dacă vrei să afli cum se sfârșește povestea noastră, te invităm să ni te alături…

Bilete pentru spectacol se pot achiziționa, la prețul de 10 lei, la agenția teatrală de pe strada Horea, de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00, sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 22, 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.