La Bursa generală a locurilor de muncă au fost oferite 530 de locuri de muncă

Bursa generală a locurilor de muncă ce a avut loc vineri, 24 aprilie 2015 la Casa de Cultură a Sindicatelor se înscrie în calendarul activităților organizate de A.N.O.F.M. București în toate agențiile județene pentru ocuparea forței de muncă, care are drept scop creșterea gradului de ocupare a forței de muncă, concomitent cu reducerea șomajului.

1Au fost prezenți prefectul județului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, subprefectul județului Satu Mare, Altfatter Tamás, viceprimarul orașului Satu Mare, dr. Radu Roca, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, Claudiu Mondici, directorul A.P.I.A. Satu Mare, Gabriel Leș,. Au participat reprezentanți ai conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, I.S.U. ”Someș” Satu Mare, Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare, Universității de Vest ”Vasile Goldiș” Arad filiala Satu Mare, Universității ”Babeș Bolyai” filiala Satu Mare, membrii Consiliului Consultativ al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare. Penitenciarul Satu Mare a participat la bursă cu 10 persoane condamnate în regim deschis și semideschis care mai au de executat cel mult 6 luni de detenție.

DSC_0181

2

DSC_0182Directorul executiv al A.J.O.F.M. Satu Mare, Simona Derșidan a mulțumit celor prezenți pentru participarea la eveniment, precum și agenților economici care au oferit cele 530 de locuri de muncă într-o structură diversificată în domeniile: confecții, construcții, industria lemnului, industria mecanică, asigurări și alte domenii de activitate, atât pentru cei cu studii superioare, cât și pentru cei cu studii medii.

La bursă au participat 840 de persoane în căutarea unui loc de muncă, din care au fost selectate pentru angajare 252. 35 de persoane și-au găsit un loc de muncă pe loc, schimbându-și statutul din persoană neocupată în persoană activă.

DSC_0184

DSC_0189

DSC_0192

DSC_0198

DSC_0194

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 24, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.