PSD a marcat „3 ani de la începutul sfârșitului regimului Băsescu-MRU-Predoiu”

Evenimentul „3 ani de la începutul sfârșitului regimului Băsescu-MRU-Predoiu” a avut loc luni, 27 aprilie 2015, la Palatul Parlamentului. Premierul Victor Ponta, preşedintele PSD, s-a declarat mândru luni că este unul dintre cei 235 de parlamentari care au votat în urmă cu trei ani moţiunea de cenzură care a dus la căderea Guvernului Ungureanu.

unnamed„Sunt foarte mândru că am fost unul dintre cei 235 care au votat acea moţiune de cenzură, aşa cum toată viaţa am să fiu mândru că sunt unul dintre cei care am votat suspendarea preşedintelui de atunci. Nu m-am răzgândit, nu m-am împrietenit cu cei pe care i-am dat jos. Cel mai important este că schimbarea n-a fost o întâmplare”, a afirmat Ponta în deschiderea evenimentului intitulat „Trei Ani – începutul sfârşitului regimului Băsescu – MRU – Predoiu”.

Președintele PSD a precizat că i-a invitat la acest eveniment pentru toţi cei 235 de parlamentari care au votat pentru căderea Guvernului Ungureanu.

„În urmă cu exact trei ani, cetăţenii românii au participat la un eveniment unic în cei 25 de ani democraţie – schimbarea democratică prin moţiune de cenzură a unei majorităţi parlamentare şi venirea la putere a opoziţiei printr-un program de guvernare pe care şi astăzi îl avem. Vreau să mulţumesc tuturor oamenilor care au făcut posibilă această schimbare istorică. Am considerat de datoria mea, ca iniţiator al acestui eveniment, să-i invit pe absolut toţi cei 235 de membri ai Parlamentului care au votat moţiunea de cenzură. Aşa cred că este politicos, aşa cred că este normal. Şi le mulţumesc şi celor care au venit, şi celor care nu au venit”, a adăugat Victor Ponta.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 29, 2015. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *