România, pe harta turismului medical

Asociația Română de Turism Medical (ARTM) va edita un ghid pentru promovarea țării noastre ca destinație de turism medical.

4fe5d2ba78635În ghid vor fi cuprinse marile orașe din România, respectiv București, Cluj, Iași, Constanța, Timișoara, Brașov,Targu Mureș, Oradea și Sibiu, stațiunile turistice, furnizorii de servicii medicale, companii aeriene, companii de asigurări, hoteluri și centre SPA din aceste orașe.

De asemenea, ghidul va fi prezentat la Expoziția de Turism Medical de la Monte Carlo, ce va avea loc în 22 – 23 martie.

Pe lângă această expoziție, reprezentanții ARTM vor mai duce ghidul și la World Medical Tourism & Global Healthcare Congress, de la Las Vegas care se va desfășura în perioada 3 – 5 noiembrie 2013.

“Am început și implementarea, împreună cu membri și partenerii Asociației, a sistemul de oferte full-service, respectiv transport, cazare, asigurare și servicii medicale, unite sub sloganul Romania – Embrace Health and Beauty", au adăugat reprezentanții ARTM.

În acest sens, Asociația a încheiat, începând cu luna ianuarie, un parteneriat cu Lufthansa AG care permite pacienților străini care vin pentru tratamente medicale în clinicile, spitalele și centrele SPA membre ale ARTM, să beneficieze de un discount de 20% la biletul de avion dus-întors.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 6, 2013. Filed under Sănătate. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.