A fost relansată campania de lectură în aer liber – „Cuibul de cărți” de la Carei

Direcția de Cultură a Municipiului Carei a relansat campania de promovare a lecturii în aer liber, intitulată „Cuibul de cărți”. Toți cei care doresc să se bucure de lectură în aer liber, pot face acest lucru în parcul dendrologic din Carei, începând de miercuri, 13 mai 2015. Proiectul constă în amplasarea de căsuțe din lemn în mai multe locații din parcul dendrologic din Carei, în care sunt așezate cărți, care pot fi citite de trecători.

002Cele patru cuiburi au fost așezate la intrarea principală a Castelului, lângă fântâna arteziană din parc și în apropierea bustului contelui Alexander Károlyi. Anul acesta, una din cele patru căsuțe (cea de lângă bustul contelui Alexander Károlyi), a fost așezată mai jos, față de celelalte, astfel încât și prichindeii să poată să citească cărți special pregătite pentru ei.

Trecătorii vor putea alege o carte, pe care, după ce o studiază, sunt rugați să o pună la loc, dând astfel posibilitatea și altor vizitatori să citească aceeași carte. Fiecare Cuib de cărți cuprinde între 15-20 de titluri în limba română, maghiară engleză și franceză. Campania se va desfăşura pe toată durata verii.

Vă informăm de asemenea că la intrarea principală în castel a fost amplasată o urnă, în care toți cei care doresc să doneze cărți pentru sprijinirea campaniei și diversificarea titlurilor, pot face acest lucru. Vă mulțumim și vă urăm lectură plăcută!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 14 mai 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.