Delegație sătmăreană la Torino, Italia. Satu Mare se va înfrăți cu Regiunea Piemonte

În cadrul programului de promovare a județului Satu Mare, o delegație sătmăreană s-a aflat în perioada 18-19 mai 2015 la Torino. Delegația a fost alcătuită din deputatul Ovidiu Silaghi, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, vicepreședintele Mircea Govor, consilierul județean Dăliana Lazăr, primarul orașului Tășnad, Vasile Mitrașca, administratorul public al județului Satu Mare, Nicolae Bura, directorul executiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Județul Satu Mare”, Nicoleta Lașan și consilierul pe probleme culturale al președintelului Consiliului Județean Satu Mare, Felician Pop.

_MAX8208Delegația Județului Satu Mare a fost întâmpinată de Consulul General al României la Torino, Tiberiu Dinu, precum și de reprezentanții comunității românești. La întâlnirea de la Consiliul Regional Piemonte, delegația a fost primită de către președintele Mauro Laus și vicepreședintele Daniela Ruffino.

Președintele Adrian Ștef a făcut o scurtă prezentare a județului nostru precum și a oportunităților de afaceri pe care le poate oferi Satu Mare. Președintele Consiliului Regional Piemonte a subliniat ideea unui parteneriat durabil, pornind de la premisa existenței unei puternice comunități românești în regiune.

La finalul întâlnirii, președintele Adrian Ștef a lansat o invitație conducerii regiunii Piemonte de a efectua o vizită în Satu Mare cu prilejul Zilelor Județului în vederea semnării unei înțelegeri de cooperare între cele două entități administrative, invitație primită cu mult interes de edilii piemontezi.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 19, 2015. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.