Spectacolul „Frumoasa, deșteapta și urâta”, de Sorin Oros, a fost jucat la Carei

Joi, 21 mai 2015, de la ora 19.00, în Sala „Deák Endre” a Centrului Cultural Carei a avut loc reprezentația spectacolului de teatru „Frumoasa, deșteapta și urâta”, avându-i ca protagoniști pe Sorin Oros, Vlad Mureșan și Tibor Székely, actori de la Teatrul de Nord Satu Mare. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul Festivalului BestFest 2015 – Primăvara Culturală Careiană.

DSC_0186mPuținii spectatori prezenți la eveniment au savurat din plin momentele pline de ironie și umor din timpul spectacolului. Cu toate că „cele trei cucoane” au reușit să stârnească râsul, acestea vorbesc despre realitatea zilelor noastre, despre diversele tipuri de oameni care ne înconjoară, făcând parte din societatea românească atât de „colorată”, care are nevoie încă, de multe schimbări până la ajunge la un nivel de relativă „normalitate”.

Piesa, scrisă de Sorin Oros, se inspiră din texte scrie de Ion Pribeagu, poet și umorist, poate prea puțin cunoscut de publicul larg, dar care a lăsat moștenire creații prețioase. Spectacolul a fost organizat de Asociația Culturală TransFESTSilvania THEATRUM cu sprijinul Primăriei Satu Mare, Consiliului Local Satu Mare, al Teatrului de Nord Satu Mare, al Direcției de Cultură Carei și al Centrului Cultural Carei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 22, 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.