Organizația PNL Carei vă invită luni la Ziua Internațională a Copilului

Organizaţia Tineretul Naţional Liberal din municipiul Carei vă invită luni, 1 Iunie 2015, în parcul dendrologic, de la orele 15,00, pentru a marca împreună Ziua Internaţională a Copilului. Veţi avea parte de multe surprize, jocuri, activităţi şi spectacole pentru toate gusturile, relaxante dar şi aventuriere. 
sigla-pnlLăsaţi orice alte activităţi deoparte şi veniti să sărbătorim  împreună  Ziua Copilului. In lumea de azi, când alergăm cu toţii şi muncim zi lumină, când suntem prea ocupaţi şi să mai respirăm,  ar trebui să acordăm mai mult timp copiilor noştri, nevoilor lor, să venim în întâmpinarea dorinţei lor de a lua parte la activităţi comune.
Ziua de 1 Iunie, Ziua Internatională a Copilului, e un bun prilej de a pune în practică bunele noastre intenţii, de a încerca să le creem cadrul pentru o sărbătoare de neuitat, mai ales că în acest an este şi a doua zi de Rusalii, sărbătoare legală liberă.
Vă aşteptăm cu mult drag să petrecem împreuna de 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului.
Ilie Ciută, Organizația PNL Carei 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 31, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *