Comuna Culciu a câștigat Concursul ”Cea mai curată și gospodărită comună din județ”

În data de 8 iunie, pe platoul din Piața 25 Octombrie din Satu Mare s-a desfășurat festivitatea de premiere a câștigătoarelor Concursului ”Cea mai curată și gospodărită comună din județ”.

DSC_0007Au participat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Rudolf Riedl, consilieri, primari și alți invitați.

Adrian Ștef a arătat că acest concurs este la a doua ediție. ”În viitor trebuie să găsim formula cea mai bună în elaborarea și îmbunătățirea regulamentului. Premiile sunt motivante”, a declarat Ștef.

DSC_0017Locul I a fost ocupat de comuna Culciu, care a primit un premiu în valoare de 14.500 de euro, constând dintr-o autoutilitară. Locul II l-a obținut comuna Beltiug, cu un premiu de 10.000 euro. Locul III, comuna Foieni cu un premiu în valoare de 5.000 de euro. Premiul de excelență a fost înmânat comunei Petrești în valoare de 10.000 de euro.

DSC_0020

DSC_0004

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 8, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *