De 8 Martie, tinerii din Forța Civică Satu Mare au oferit o bucurie și un zâmbet sătmărencelor

Cu ocazia zilei de 8 Martie, zi în care este sărbătorită femeia în peste șaizeci de state ale lumii, tineretul din Forța Civică Satu Mare, în frunte cu președintele Organizației de Tineret, Mihai Huzău, au ieșit pe străzile orașului nostru pentru a dărui flori sărbătoritelor acestei zile.

Pe traseul lor, membrii OTFC Satu Mare au oprit și la Primăria Municipiului Satu Mare, la cabinetul primarului Dorel Coica, unde au împărțit câte o floare atât angajatelor, cât și domnului primar, personal. Gestul făcut a fost unul simbolic, venit din partea secretarului general OTFC Satu Mare, Raluca Cherecheș, care la rândul ei a primit o floare din partea primarului.

Prin acest gest am vrut să arătăm că suntem o echipă care nu ține cont de culoarea politică a primarului, care, considerăm noi, trebuie să reprezinte cetățenii și interesele cetățenilor, nu un partid politic.

De asemenea, băieții din OTFC Satu Mare au dăruit flori atât angajatelor de la cabinetul președintelui Consiliului Județean, Adrian Ștef, cât și la Cancelaria Prefectului și i-au lăsat o floare vice-primarului, Marcela Papici, care la momentul respectiv nu se afla în instituție.

Totodată, astăzi, tinerii din organizație au dorit să facă o surpriză și fostelor colege de alianță electorală din PDL, trecând pe la sediul acestora.

Doamnele întâlnite pe stradă au avut reacții deosebit de frumoase și vorbe de încurajare la îndemână, adresate tineretului Forța Civică Satu Mare.

Ne bucură nespus să vedem că suntem acel “aer proaspăt” de care Satu Mare avea nevoie de multă vreme și dorim să mulțumim pe această cale pentru vorbele bune și să urăm o primăvară frumoasă fiecărei femei din orașul nostru cu care nu am reușit să ne întâlnim astăzi.

Galerie foto: 

DSC_0003

DSC_0014

DSC_0015

DSC_0018

DSC_0024

DSC_0031

DSC_0033

DSC_0052

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 8 martie 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.