Agenții economici, rugați de Prefectura Satu Mare să-i ajute pe cei afectați de grindină

Având în vedere situaţia grea cu care se confruntă persoanele afectatate de fenomenele meteorologice şi hidrologice extreme care au afectat judeţul Satu Mare, Instituţia Prefectului judeţul Satu Mare face un apel către societăţile comerciale care au ca obiect de activitate comercializarea materialelor de construcţii să ofere un ajutor persoanelor grav afectate, în mod deosebit cu materiale de construcţii destinate refacerii acoperişurilor distruse de grindină. 

acoperisConsecvenți în susținerea cetățenilor aflați în dificultate, ca urmare a pagubelor materiale suferite după recentele evenimente meteorologice și hidrologice extreme, facem un apel către societățile comerciale care au ca obiect de activitate comercializarea materialelor de construcții, să ofere un ajutor persoanelor grav afectate, având în vedere regimul de urgență, în mod deosebit cu materiale destinate refacerii acoperișurilor distruse de grindină.

Companiile interesate se pot adresa Cancelariei Prefectului, la numărul de telefon: 0261 711 536 sau la e-mail: pref@prefecturasatumare.ro.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 16, 2015. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *