C.O.T.A.R., filiala Satu Mare, va sancționa activitățile neautorizate de transport persoane

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România, Filiala Satu Mare, aduce la cunoştinţa publică obligaţia cetățenilor de a susţine sancţionarea pirateriei rutieră prin măsurile stabilite în conformitate cu prevederile legale, potrivit Legii nr.129/2015 pentru modificarea şi completarea Legii nr.38/2003 publicată în Monitorul Oficial Partea I, nr.396 din 5 iunie 2015, în urma discuţiilor Conducerii Direcţiei Rutiere din cadrul IGPR pentru sancţionarea activităţii neautorizate de transport persoane. 

politisti-rutieri-cotarÎn cazul în care constataţi activităţi neautorizate de transport persoane, vă rugăm să aduceţi la cunoştinţa Confederației Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România, Filiala Satu Mare traseul şi orele la care se efectuează activitate de piraterie, numărul de înmatriculare, marca şi tipul autovehiculului cu care se efectuează această activitate neautorizată. De asemenea avem rugămintea să transmiteţi fotografii ale acestor autovehicule pentru a le putea înainta Poliţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Vă reamintim că persoanele care efectuează în mod repetat transport public de persoane fără a deţine autorizaţie vor fi sancţionate cu amenzi între 1000-2000 lei şi măsuri complementare: ridicarea plăcuţelor de înmatriculare pe o perioadă de 6 luni.

Aceste activităţi neautorizate de transport persoane pun în pericol siguranţa circulaţiei rutiere şi tocmai de aceea cu toţii avem obligaţia de a combate nerespectarea dispozitiilor Legii nr. 38/2003.

Vă rugăm ca şi constatările făcute de către dvs. cu probele solicitate mai sus să le transmiteţi pe adresa de e-mail cotarsatumare@gmail.com pentru a le putea centraliza şi transmite către Inspectoratul Judeţean de Poliţie în vederea verificării şi sancţionării acolo unde se vor confirma abaterile, transport de călători ilegal.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 27, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *