Primăria a premiat 35 de cupluri care au împlinit 50 și 60 de ani de căsătorie

În data de 30 iulie 2015, ora 11.00 în Sala de ceremonii a Primăriei Municipiului Satu Mare au fost premiate 27 de cupluri care au împlinit 50 de ani de la încheierea căsătoriei, și 8 cupluri care au împlinit 60 de ani de la încheierea căsătoriei. Aceste cupluri au domiciliul stabil în municipiul Satu Mare, şi beneficiază de acordarea unei recompense bănești în sumă netă de 500 de lei, conform HCL nr. 93 din 29.05.2014 și HCL nr. 216 din 10.11.2005.

5Sărbătoriții au fost felicitați de prefectul județului Satu Mare dr. Eugeniu Avram, primarul municipiului Satu Mare dr. Dorel Coica, viceprimarul municipiului dr. Radu Roca, împreună cu un grup de oaspeți din Germania și directorul executiv al Direcției de Evidență a Persoanelor, Ionel Torja.

4

2

3

1Împreună cu felicitările redacției ziarului online Actualitatea Sătmăreană alăturăm numele celor sărbătoriți: Pavel Dumitru și Viorica, Chețan Cornel și Viorica, Lușca Ioan și Ana, Cosac Gheorghe și Bălașa, Pintea Francisc și Maria, Zay Ludovic și Elisabeta, Lucuț Nicolae și Maria, Juhasz Iosif și Maria, Cirac Ștefan și Ecaterina, Pop Paul și Elisabeta, Schomberger Robert și Ecaterina, Miclea Gheorghe și Irina, Bac Ioan și Borbala, Mekker Adalbert și Mariana, Zonga Alexandru și Maria, Mureșan Nicolae și Rozalia, Deak Istvan și Ilona, Leitner Francisc și Elena, Ementh Pal și Clara, Szabo Alexandru și Iuliana, Margith Jozsef și Floare, Ilk Istvan și Maria, Kadar Gyula și Maria, Marian Pal și Ilona, Andreica Ioan și Floare, Pop Ioan și Floare, Molnar Iosif și Ana, Borbely Miklos și Ecaterina, Bozga Dumitru și Sabina, Tubacos Gheorghe și Emese, Grumaz Nicolae și Ecaterina, Veres Nicolae și Magdalena, Hadhazi Iosif și Cornelia.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 30, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.