Pompierii au stins ieri noapte un incendiu la o gospodărie din Terebeşti. Au ars mii de baloţi de paie

În ziua de 29 iulie a.c., în jurul orei 23.10, I.S.U. „Someş” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui incendiu, izbucnit în incinta unei gospodării din localitatea Terebeşti, judeţul Satu Mare. 

IMG_5307La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor SMURD, care au intervenit pentru lichidarea incendiului în cooperare cu SVSU Terebeşti.

Pompierii au constatat că ardeau baloţii de paie şi fân dintr-o şopron, cu pericol de propagare la gospodăriile învecinate.

Au ars aproximativ 1200 de baloţi de paie, 2000 de baloţi de fân şi acoperişul şopronului pe o suprafaţă aproximativă de 300 m2. Sursa probabilă de aprindere: brichetă.

Mijloace care puteau produce aprinderea: folosirea intenţionată a sursei de aprindere, pentru a genera incendiu. Incendiul a fost lichidat, datorită operativităţii pompierilor, la ora 03:48. Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 30, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *