Renumitul solist Charlie Horváth a încheiat ediţia a opta a Festivalului AugustFest

Ediţia a opta a Festivalului AugustFest de la Carei s-a încheiat duminică, 9 august cu un concert incendiar al renumitului solist Charlie Horvath din Budapesta, acompaniat de formaţia Abrakazabra din Debrecen. Acompaniamentul instrumental de cea mai bună calitate, varietatea de ritmuri şi genuri, de la funky la soul, blues, jazz şi rock şi mai ales vocea unică şi personalitatea plină de energie a lui Charlie au reprezentat ingredientele unei seri de neuitat pentru careieni.    

1Evident, nu au lipsit marile hituri ale acestuia precum: „Az légy, aki vagy”, „Jég dupla wiskyvel”„Könnyű álmot hozzon az éj” sau „New York, New York”. Cele două bis-uri de la final şi ropotele de aplauze ale celor peste 2.000 de oameni, care au durat minute bune, au demonstrat faptul că publicul a fost de-a dreptul vrăjit de artişti. La finalul concertului muzicienii şi-au făcut o poză cu spectatorii, pentru a o posta pe o reţea de socialiare. Imaginea vorbeşte de la sine despre atmosfera din parc.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11Astfel, s-a încheiat ce-a de opta ediţie a Festivalul AugustFest la Carei. Timp de opt zile, din 2 până în 9 august careienii şi nu numai, s-au bucurat de evenimente variate pentru toate gusturile şi vârstele: de la spectacole de muzică uşoară, muzică retro, muzică de fanfară, jazz, dixieland și muzică de petrecere, demonstraţii de dans modern, de societate, sportiv, dansuri şi tradiţii ţigăneşti, muzică şi tradiţii româneşti, competiții sportive și expoziții de artă fotografică, în compania unor invitaţi de renume precum Budapest Ragtime Band, Petrică Mureşan, soliştii şi instrumentiştii Castelanii şi soliştii Clubului Elevilor din Carei, Fuego, Korda György şi Balázs Klári, Ellie White, Deepcentral, formaţia Abrakazabra şi Solistul Charlie Horvath.

12Organizatorii evenimentului au fost: Direcţia de Cultură a Municipiului Carei şi Centrul Cultural Carei, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Carei.

Organizatorii aduc mulţumiri deosebite: Poliţiei Comunitare, Poliţiei, Jandarmeriei, Serviciului de Ambulanţă, voluntarilor implicaţi în organizare, Firmei de sonorizare şi lumini, colegilor de la Centrul Cultural Carei şi de la Fundaţia de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi”, Muzeului Municipal Carei, doamnei Veress Anna, sponsorului BCR, artiştilor care au urcat pe scenă, publicului numeros prezent seară de seară şi tuturor celor care au făcut posibilă desfăşurarea în bune condiţii a festivalului.

Organizatorii aduc mulţumiri speciale reprezentanţilor mass-media pentru buna colaborare şi promovarea întregului eveniment.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 10, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *