Delegație numeroasă din Ardud, prezentă la Festivalul ”Sătmărenii fără frontieră” din Nagyecsed

Festivalul ”Sătmărenii fără frontieră” a avut loc în data de 19 septembrie 2015 în orașul Nagyecsed din Ungaria, unde au participat delegații din România, Polonia și Ungaria. Orașul Ardud și-a făcut simțită prezența încă de la parada oficială, unde fanfara din Ardud, condusă de dl. prof. Mircea Câcu, a încântat audiența cu inconfundabilele ritmuri ale melodiilor de acest gen.

1

2

3

5

4După deschiderea oficială a evenimentului, Ansamblul folcloric ”Cetatea Codrului” al Casei de Cultură ”Dr. Augustin Mircea” din Ardud a dat startul manifestărilor cu un program cultural-artistic compus din mai multe dansuri folclorice românești dar și recitaluri muzicale ale interpreților ansamblului, printre care amintim: Alina Sabău, Lucia Sabău, Viorel Variu și Cornel Pop. Prestația lor a fost răsplătită cu multă căldură.

Cu ocazia acestei vizite au mai avut loc și alte discuții privind implementarea unui proiect în oglindă pentru cele 2 oraşe având ca scop crearea unor facilități comerciale prin realizarea unei piețe agroalimentare în orașul Ardud. Primarul şi consilierii oraşului Nagyecsed cu care suntem înfrăţiţi şi-au arătat bunăvoinţa şi disponibilitatea de a ne ajuta cu documentaţia necesară pentru implementarea proiectului în oglindă privind piaţa agroalimentară din Ardud. Acest model de proiect a fost finalizat în oraşul Nagyecsed şi credem că va fi şi pentru dezvoltarea oraşului Ardud un punct de reper în ceea ce priveşte vânzarea produselor agroalimentare la un standard european.

Delegația a fost condusă de domnul primar al orașului Ardud, Ovdiu Marius Duma şi domnul director al Casei de Cultură ”Dr. Augustin Mircea”, Mircea Câcu.

15

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 22, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *