La Carei se organizează un concurs de desen pentru elevi, cu ocazia Zilei de 25 Octombrie

Cu ocazia Zilei de 25 Octombrie, Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” din Carei organizează un concurs de desene pentru elevii din școlile generale și licee, cu tema: „Libertatea”. 

desene-carei-marele-premiu-1Desenele vor fi realizate pe foi A3 (bloc mare de desen) care vor avea trecute la subsol numele, instituția de învățământ, clasa, profesorul coordonator. Un elev poate participa în concurs cu o singură lucrare.

Lucrările se vor depune la Castelul Károlyi, de luni până vineri între orele 9-15, până în data de 22 octombrie 2015, la Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” (Carei, 445100, Castelul Károlyi. str 1 Decembrie 1918 nr. 1, camera 26).

Desenele vor fi expuse în cadrul unei expoziții într-o sală a castelului în perioada 25 octombrie – 31 octombrie 2015. Premiile vor consta în cărți și diplome. Câștigătorii vor fi anunțați prin intermediul școlilor la care studiază.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon: 0261-861-481 sau la adresa de e-mail: culturacarei@yahoo.com.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 8, 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.