Gabriela Firea candidează pentru un nou post de vicepreşedinte PSD. Ce au adus femeile în partid, în opinia sa

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a declarat că va candida pentru un nou post de vicepreşedinte, sperând că în următorul Birou Permanent Naţional al PSD vor fi reprezentate cât mai multe femei, având în vedere că acestea au adus „plusvaloare” în partid.

firea„Voi candida la un post de vicepreşedinte, atât eu, cât şi alte colege ale mele. Sperăm să avem un loc şi noi, doamnele, în următorul BPN. Nu doar un loc, poate chiar mai multe. Cele care am fost până acum cred că am adus plusvaloare în Biroul Permanent Naţional, nu cred că ne-am făcut colegii de râs”, a declarat Firea, duminică, la sediul PSD, unde a venit să voteze pentru noul lider al formaţiunii.

Cu privire la scrutinul intern din partid, vicepreşedintele PSD a spus că este o bună ocazie pentru ca filialele să-şi testeze capacitatea organizatorică în vederea următoarelor alegeri naţionale. „Este un bun prilej pentru fiecare organizaţie judeţeană de a-şi dinamiza activitatea. Cred că este un bun prilej ca toţi să ne pregătim pentru alegerile locale. Este şi un test”, a spus Firea.

Potrivit unor surse social-democrate, viitorul BPN al PSD va avea un minimum de patru femei în funcţii de conducere, ca vicepreşedinţi.

Gandul.info

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 12, 2015. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *