Cursuri gratuite de limba engleză pentru începători, la Biblioteca Județeană Satu Mare

Biblioteca Județeană Satu Mare, în colaborare cu Asociația “Satu Mare – Oraș Verde“, organizează în perioada 23 octombrie 2015 – 23 ianuarie 2016, cursuri gratuite de limba engleză pentru începători.

Cusuri_Lb EnglezaCursurile se vor derula în fiecare zi de vineri, în intervalul orar 17.00-18.00, la Sala de lectură “Gheorghe Bulgăr“, situată pe Strada Decebal nr. 2 și vor fi livrate de către trainerul Opriș Gheorghe, voluntar în cadrul Asociației “Satu Mare – Oraș Verde“. Metodele de predare, interactive și non formale, sunt axate pe dezvoltarea abilităților de comunicare în limba engleză ale cursanților.

Acest program, orientat către un larg segment de public, face parte din strategia Bibliotecii Județene Satu Mare de a încuraja activitățile de voluntariat și de a atrage noi membri ai comunității către carte, lectură și serviciile de bibliotecă. Organizatorii îi invită pe sătmăreni să participe în număr cât mai mare la acest program care vizează și procesul de învățare pe tot parcursul vieții, o componentă esențială în dezvoltarea indivizilor.

Persoană de contact: Iojiban Daniel, bibliotecar, Sala de lectură “Gheorghe Bulgăr“. Telefon: 0741190579, e-mail: danieliojiban@yahoo.com. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 20, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.