Băieţel de cinci ani, accidentat la Vama

Un băieţel de numai cinci ani, lăsat nesupravegheat, a fost victima unui accident rutier petrecut în cursul serii trecute pe DN 19, în localitatea Vama.

accident_rutier_01329500Copilul a traversat strada prin loc nepermis, fără să se asigure, şi a fost accidentat de autoturismul condus regulamentar de Ştefan C., de 40 de ani. Din fericire, minorul a suferit leziuni uşoare în urma impactului. Poliţiştii rutieri din Negreşti Oaş, care au intervenit la faţa locului, au procedat şi la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultând că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

Recomandăm părinţilor să-şi supravegheze cu maximă atenţie copiii, mai ales la vârste atât de fragede, când nu au capacitatea de a discerne asupra consecinţelor acţiunilor lor pripite şi riscă să devină victime ale unor accidente tragice. Mai mult, în contextul actualelor condiţii meteorologice, atragem atenţia şoferilor să adapteze permanent viteza la condiţiile de trafic şi să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă.

În această perioadă pietonii tind să neglijeze respectarea normelor rutiere, circulând grăbit şi traversând fără o prealabilă asigurare, astfel încât atenţionările sunt valabile şi în cazul acestei categorii de participanţi la trafic. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 15, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.