Un bărbat din Turulung este cercetat pentru tâlhărie și violare de domiciliu

Un bărbat de 35 de ani din comuna Turulung este reţinut pentru 24 de ore în Arestul I.P.J., fiind suspectat de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

talharieÎn urma anchetei derulate în acest caz de poliţiştii Secţiei 2 Livada Poliţie Rurală a rezultat că suspectul, Alexandru T., a pătruns ieri, după ora 15.00, în locuinţa unui bărbat de 28 de ani, din Turulung Vii, profitând de faptul că acesta nu se afla la domiciliu şi a încercat să sustragă mai multe bunuri. A fost surprins însă de proprietar, moment în care suspectul a devenit agresiv, lovindu-l cu un cuţit în zona antebraţului, încercând astfel să-şi asigure scăparea.

Tânărul de 28 de ani, însoţit de mai mulţi vecini, care i-au sărit în ajutor, a pornit în urmărirea suspectului, reuşind să-l imobilizeze, sesizând totodată Poliţia prin intermediul unui apel 112.

Bărbatul, reţinut de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi violare de domiciliu va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 15 martie 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.