Viitorii instalatori de la Colegiul Tehnic ”Unio-Traian Vuia”, în vizită la Uzina de Apă din Mărtinești

Miercuri, 4 noiembrie 2015, clasa a XI-a C profesională de la Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia” având specializarea „instalator instalații tehnico-sanitare și gaze”, însoţiţi de inginerele Dariana Andrişan și Lenuța Roman, au făcut o vizită la Uzina de Apă Mărtineşti, această vizită devenind un obicei de câțiva ani încoace.

poza 4Elevii au avut astfel posibilitatea de a vedea în realitate instalaţiile pentru tratarea apei a căror funcționare o învață la tehnologia meseriei.

Au fost primiţi și însoțiți pe parcursul vizitei de către directorul uzinei, ing. Gheorghe Sava, ing.Nicolae Malancaș și ing. Sanda Nistor, care, cu un profesionalism desăvârşit le-au prezentat, pe rând, toate instalaţiile existente în Uzina de Apă: laboratoarele de analiză a apei, bazinele de aerare pentru reţinerea manganului, instalaţiile de filtrare în două trepte pentru reţinerea fierului, staţia de clorinare pentru distrugerea bacteriilor din apă, precum şi staţia de pompare a apei spre reţeaua de distribuţie a oraşului.

A fost o zi frumoasă de toamnă în care elevii au văzut şi învăţat lucruri interesante.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 4, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.