CS Oșorhei – Olimpia Satu Mare: 2-3 (0-1)

Pe o vreme de iarnă autentică, Olimpia Satu Mare a întâlnit la Oradea, pe terenul formaţiei  FC Bihor, echipa din Oşorhei, aflată pe locul 3 al clasamentului.

soccer-winterMeciul a început cu întârziere deoarece terenul trebuia mai întâi curăţat de stratul gros de zăpadă. Timp de o jumătate de oră meciul a fost relativ echilibrat. În minutul 31 sătmărenii deschid scorul prin Gavrilescu, care expediază spre poartă un şut imparabil. Olimpia se menţine în atac şi în urma unei acţiuni rapide, Micaş are o ocazie excelentă de a majora scorul, dar ratează singur cu portarul. După pauză, la patru minute de la reluare, Feier ratează o altă bună ocazie de a înscrie, mingea lovită de el cu capul nimereşte însă bara.

A urmat o perioadă de dominare a gazdelor care au reuşit să înscrie de două ori, în minutele 64 şi 69. Nu trec decât patru minute şi Olimpia restabileşte egalitatea prin Dragoş, care transformă o lovitură de la 11 metri acordată la un fault, de arbitrul Alin Roşu. Golul victoriei este înscris de Marinaş în penultimul minut de joc, dintr-o lovitură liberă de la 20de metri. Astfel, Olimpia câştigă cele trei puncte puse în joc, acumulând în clasament 28 de puncte, apropiindu-se astfel la 7 puncte de lidera clasamentului, FC Hunedoara, cu care se va întâlni acasă în etapa viitoare.

Olimpia a aliniat următorul 11: Şuta- Moş (70 Dănilă), Iuhas (83 Homorozan), Fl. Mureşan, Glodean, Gavrilescu, Villand (89 Marinaş), Micaş, Hanus, Kinzel, Feier (53 Dragoş).

Rezultatele etapei:

Şoimii Pâncota – FC Zalău:  2 – 1

FCM Turda – Seso Câmpia Turzii: 0 – 2

Unirea Dej – Sănătatea Cluj:  meci amânat

CS Oşorhei – Olimpia Satu Mare:  2 – 3

Plimob Sighetu Marmaţiei  – Jiul Petroşani:  3 – 0

Europa Alba Iulia – Naţional Sebiş:  se dispută sâmbătă, 16 martie

FC Hunedoara a stat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 15 martie 2013. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.